Training

Training Plezier en Profijt uit werknemersgesprekken
Motiverende gespreksvoering & Slimme verslaglegging

Voor wie
Voor elke leidinggevende die:
• medewerkers wil aansturen op een manier die het meeste effect heeft
• praktische tips wil voor het voeren van voortgangs-, functionerings- of beoordelingsgesprekken
• ook geadviseerd wil worden over hoe je een en ander goed vastlegt (dossiervorming, privacy)

Wat gaan we doen
We gaan aan de slag met theorie en praktijk op het gebied van gespreksvoering, en door gebruik te maken van diverse cases en oefeningen zullen technieken en tips de revue passeren. Door de combinatie van theoretische kennis en bruikbare praktische tips, kunt u het geleerde na de training direct in de praktijk brengen. We laten u bijvoorbeeld ervaren hoe gesprekken vanuit een positieve intentie kunnen worden ingestoken en hoe motivatie daarmee te beïnvloeden is.
Daarnaast besteden we aandacht aan het vastleggen van gesprekken, rekening houdend met de arbeidsjuridische kant van gespreksvoering en dossiervorming. Dit alles in een interactieve setting met maximaal 12 deelnemers en natuurlijk de mogelijkheid eigen praktijkcases voor te leggen.

Wanneer en waar
Dat bepaalt u als werkgever. De training kan plaatsvinden op uw bedrijfslocatie of indien gewenst op een nader te bepalen andere locatie.

Rendement voor u
• Concrete en praktische training die direct toe te passen is in de dagelijkse bedrijfsvoering
• Nuttige voorbereiding op de aanstaande functionerings-/beoordelingsgesprekken
• Meer plezier in het voeren van gesprekken en meer grip op de uitkomsten
• In kort tijdsbestek zowel praktisch als juridisch advies

Kosten
Er zal een prijs op maat worden afgesproken afhankelijk van het aantal deelnemers dat u binnen uw bedrijf wilt aanmelden. Het minimum aantal deelnemers is 6.

Trainers
De training wordt gegeven door Sheila van Strien (HRPlus Interim) en mr. Noortje Dekkers (jurist – Met Noor Advies). Door het samenvoegen van onze expertises combineren we het beste van twee werelden: HR ervaring en juridische kennis, twee werelden waaruit wij ieder 15 jaar ervaring bij elkaar brengen. We gaan graag samen met u aan de slag!

Vragen? Bel 064767548 of mail info@hrplusinterim.nl

Aanmelden
Via onderstaand inschrijfformulier